Integritetspolicy

1 Hur behandlar vi din personliga information?

Vi på eCom Booster WGT AB värnar om din personliga integritet och eftersträvar en hög nivå av dataskydd. I denna integritetspolicy förklarar vi hur vi samlar in och använder din personliga information. Den beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande.

Vi vill att du ska känna dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter och det är därför viktigt att du läser och förstår vår integritetspolicy innan du använder våra tjänster. Du kan alltid kontakta oss på info@ecombooster.io om du har några funderingar.

När du använder en tjänst på nätet, så lämnar du ifrån dig information om dig själv.

Grunden i allt vi gör är att behandla våra kunder som vi själva vill bli behandlade. Det gäller även när det kommer till information.

Vi hoppas att du känner dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter och vill fortsätta använda våra tjänster!

2 Vilka är vi?

eCom Booster WGT AB
Markgatan 21, 29432 Sölvesborg, SVERIGE

Org nr: 559206-0205

Email: info@ecombooster.io
Telefon: 0708 122012

3 GDPR – Dina Rättigheter

GDPR (General Data Protection Regulation) är en EU-förordning som reglerar hur vi får behandla personuppgifter. Den ersätter PUL (personuppgiftslagen) från och med 2018-05-25.

Du kan läsa mer om lagen och dina rättigheter på Datainspektionens hemsida.

3.1 Sammanfattning av vår informationshantering

Vi samlar in så lite information som möjligt. Om du kontaktar oss med frågor (via email, telefon, chat, mm) om produkter eller något annat, så sparar vi undan informationen samt dina kontaktuppgifter för att kunna följa upp och hjälpa dig vid framtida förfrågningar.

För våra nyhetsbrev använder vi Mailchimp, så om du prenumererar på detta kommer Mailchimp att få din email adress.
3.1.1 Hur använder vi den här informationen?
Se punkt 3.1 ovan.
3.1.2 Varför sparar vi informationen?
Se punkt 3.1 ovan.
3.1.3 Övrig information
3.1.3.1 Kommentarer och recensioner
Om du lämnar kommenatarer på vår webbplats så sparas uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt din IP-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.
3.1.3.2 Kontaktformulär
Om du lämnar oss ett meddelande via något av våra kontaktformulär kommer det att sparas i databasen samt skickas som email till oss.
3.1.3.3 Cookie-filer
Vi använder cookies. Det gör vi för att din användarupplevelse ska bli bättre.

Vi använder Googles tjänster ”Google Analytics” och ”Google Remarketing”. Även dessa tjänster använder cookies. Här kan du läsa mer om vad det betyder för dig.

Vi använder Facebooks tjänster Facebook Pixel.

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du besöker vår inloggningssida kommer vi att sätta en tillfällig cookie för att undersöka om din webbläsare accepterar dem. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och den försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.
3.1.3.4 Inbäddad innehåll från andra webbplatser
Sidor/inlägg på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

3.2 Dina rättigheter

Du har flera rättigheter i och med GDPR. Du har rätt:
- att bli bortglömd/raderad
- till registerutdrag
- att få eventuella uppgifter rättade
- till dataportabilitet
- att återkalla ditt samtycke för behandling av uppgifter
- att inge eventuella klagomål angående behandlingen av personuppgifter till Datainspektionen

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på info@ecombooster.io.

3.3 Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig på vår webbplats sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

3.4 Vilka system hamnar dina uppgifter i?

Följande system/leverantörer jobbar vi med och din information kan komma att behöva behandlas av några av dessa.

WordPress – vår hemsida. Installationen hostas hos Oderland.se
Fortnox – vårt fakturerings- och bokföringssystem
Stripe – om du betalar med kontokort via Stripe
Swedbank – om du betalar med Swish eller betalar direkt till oss
PayPal – om du betalar med PayPal
Outlook365– här lagras vår email
Facebook – om du gillar något inlägg, skriver någon kommentar eller chattar med oss via vår Facebook sida, så sparas dina uppgifter hos Facebook
Google - enligt vad som nämndes ovan sparas viss information hos Google då vi använder Google Analytics mm
Instagram – om du gillar något inlägg, skriver någon kommentar eller chattar med oss via vår Instagram sida, så sparas dina uppgifter hos Instagram
Youtube – om du gillar eller kommentarer en video vi lägger upp så sparas dina uppgifter hos Youtube

Vi lämnar aldrig ifrån oss din information till någon annan (utom ovan nämnda som krävs för att fullgöra vårt åtagande mot dig). Undantag görs om vi av någon anledning är tvingade enligt lag eller domstolsbeslut.

3.5 Dataskyddsansvarig

VD (Tobias Gårdner) är dataskyddsansvarig och ansvarar för att alla medarbetare är insatta i hur vi bearbetar information. Vill du ta kontakt med vår dataskyddsansvarig kan du maila till info@ecombooster.io.

eCom Booster är

en moln-tjänst som fokuserar på att underlätta administrativa uppgifter för dig som driver e-handel! Det ger dig möjlighet att expandera din verksamhet och öka dina marginaler!
VAD GÖR ECOM BOOSTER?
envelope-ophone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram